Traktor mini Katman: 325, 244, 300, 220

Teknik Katman dibezakan oleh pemasangan yang baik, komponen berkualiti tinggi dan prestasi tinggi. Pengilang ini menghadirkan pelbagai traktor mini Katman di pasaran dan sentiasa menggembirakan pengguna dengan penampilan model baru. Oleh kerana kefungsiannya, unit ini sangat diminati oleh petani, pembangun dan kemudahan awam.

Gambaran keseluruhan julat model

Pengilang menghasilkan traktor mini dengan pelbagai modifikasi. Terdapat model untuk kegunaan peribadi dan untuk melakukan sejumlah besar pekerjaan.

Catmann XD-325 4x4WD

Model HD 325 dilengkapi dengan enjin diesel 65 hp. dari. Pengilang Jepun KUBOTA. Enjin mempunyai penyejukan air dan sistem elektronik untuk mengepam bahan bakar diesel sebelum memulakan.

Penting! Enjin dilengkapi dengan sistem pemanasan untuk penyuntik, yang membolehkan mesin mudah dimulakan dalam keadaan beku yang teruk.

Ciri utama Katman HD 325 adalah adanya transmisi bertulang yang dapat menahan beban enjin dengan kapasiti hingga 94 hp. dari. Kotak gear mempunyai lapan hadapan dan dua kelajuan terbalik. Gandar belakang dilengkapi dengan mekanisme yang membolehkan pengendali mengunci pembeza secara langsung dari tempat duduk pemandu. Setelah berlari masuk, traktor mini mampu mempercepat hingga 52 km / j. Di tempat kerja, pemandu boleh menggunakan pemacu gandar depan. Fungsi ini membolehkan anda menukar traktor mini biasa menjadi traktor super lulus.

CATMANN MT-244 4X4WD

Model Katman 244 dilengkapi dengan enjin tiga silinder 35 hp dari pengeluar Jepun KUBOTA. dari. Ia dicirikan oleh traktor mini 4x4. Katman pacuan semua roda akan dimulakan dalam apa jua cuaca, kerana dilengkapi dengan fungsi pemanasan bahan bakar diesel sebelum memulakan.

Penting! Traktor mini Katman 244 mempunyai kemampuan manuver yang sangat baik, dan terdapat brek yang berasingan pada roda belakang.

Halangan tiga titik dan kehadiran hidraulik membolehkan anda menyambungkan pelbagai alat tambahan ke unit. Kelebihan besar traktor mini adalah adanya mesin yang disejukkan dengan air. Peralatan ini mampu beroperasi dalam jangka masa yang lama pada suhu yang sangat rendah dan tinggi. Catman 244 mula dijual dengan kokpit dan versi musim panas terbuka. Perlu diingat tempat duduk pemandu. Tempat duduk boleh disesuaikan dengan ketinggian pemandu traktor.

CATMANN XD-300 4x4WD

Model Katman XD-300 dilengkapi dengan enjin tiga silinder 35 hp. dari. Penyejukan air mengelakkan enjin terlalu panas pada musim panas, jadi traktor mini dapat berfungsi untuk waktu yang lama tanpa gangguan. Katman 300 dilengkapi dengan kotak gear manual, pam hidraulik, brek dengan kunci roda yang berasingan dan batang pelepas kuasa enam slot. Untuk menyambungkan lampiran, traktor mini mempunyai halangan tiga titik.

Katman 300 bersaiz kecil digunakan untuk mengusahakan tanah dengan keluasan 0.5 hektar. Keupayaan untuk menggunakan lampiran yang berbeza telah menjadikan unit ini popular di sektor awam.

Video tersebut memberikan gambaran keseluruhan XD-300:

Catmann MT-220

Pembantu yang baik dalam pertanian adalah traktor mini Katman 220. Unit ini dilengkapi dengan enjin dua silinder empat lejang. Penyejukan air menyumbang kepada daya tahan enjin dalam jangka masa operasi yang lama. Kuasa enjinnya ialah 22 liter. dari. Transmisi manual dipasang pada traktor. Terdapat enam kelajuan maju dan dua terbalik. Ciri khas kereta bawah adalah corak tayar khas tayar, yang memberikan daya tarikan yang kuat.

MT-220 digunakan paling kerap dalam bidang pertanian. Unit ini membantu mengusahakan tanah, menjalankan kerja penanaman dan penuaian, mengangkut barang, kebun semburan dan kebun sayur.

CATMANN MT-254 4x4WD

Kuat dan tangkas, Katman 254 dikuasakan oleh mesin tiga silinder yang disejukkan dengan air. Traktor mini mempunyai daya tarikan 24 liter. dari. dan ditujukan untuk pemprosesan plot tanah seluas 0.5 hektar. Unit ini mempunyai kotak gear manual, pam hidraulik gear, poros PTO dua kelajuan, dan ada juga kunci roda yang berasingan. Peralatan digabungkan melalui rintangan tiga titik. Pengilang menjaga tempat kerja pemandu. Tempat duduk yang lembut dan boleh disesuaikan dipasang pada Katman MT-254.

Selain mengusahakan tanah, traktor mini sangat diminati dalam bidang komunal. Kos pembelian unit tersebut telah dilunaskan pada tahun kedua penggunaan peralatan tersebut.

Testimoni

Setelah membuat tinjauan ringkas mengenai rangkaian Katman, mari kita lihat apa yang dikatakan ulasan kehidupan sebenar mengenai teknik ini.

Nikita, 37 tahun, dari. Revyakino
Saya membeli Katman XD-325 untuk ladang mini saya. Tekniknya sangat hebat. Mungkin, tidak ada tugas yang tidak dapat ditangani oleh traktor. Mesin sangat baik dalam membajak. Oleh kerana berat badannya tinggi, daya tarikan yang sangat baik berlaku. Saya rasa satu-satunya kelemahan adalah bahawa kabin tidak termasuk dalam kos yang tinggi. Pada musim panas ia tidak diperlukan, tetapi dengan bermulanya musim luruh, ia sangat diminati.
Gennady, 44 tahun, Ivanovo
Katman MT-220 dibeli untuk bekerja di kebun dan pengangkutan barang. Traktor mengatasi tugasnya. Selama dua tahun penggunaan, saya belum menghubungi perkhidmatan ini. Terdapat masalah kecil dengan pendawaian, tetapi ini adalah masalah kecil. Saya sendiri membuat ikatan hubungan. Tempat kerja memuaskan, tetapi tempat duduknya boleh dibuat lebih selesa.
Komen (1)
 1. Hello semua! pada bulan Ogos 2017 membeli catmann240 yang dibawa terus dari Belarus. traktor lembap, tidak kemas. 98 jam berlalu, saya tidak melihat kesulitan tertentu. pam hidraulik gagal kerana sekeping kotoran tercabut pada poros, yang mereka solder di sana, galas pada poros yang sama memecahkan semuanya menjadi x..yam pecah, galas hub depan terpaksa diubah dua hari kemudian, dua mengatur saluran di mana motor berada, saya juga harus memperbaiki diri untuk mencari persamaan dan memotong lubang di dalamnya, kerana yang senang meletup dalam seminggu. mengalir segalanya dan dari mana-mana sahaja! banyak imotensi dan kesalahan, saya minta maaf)))) 89056167998 Pavel. hubungi saya dan tunjukkan kepada anda yang berminat!

  04/03/2018 pada 08:04
  Pavel
 2. Helo. Traktor mini CATMANN 325X yang sangat "mentah". Dibeli pada akhir Disember 2017. Fikirkan sebelum membeli model ini.
  Kerosakan yang dinyatakan semasa operasi:

  • Kotak gear tidak berfungsi seperti biasa (tongkat kelajuan pertama dan kedua,)
  • Ventel, yang menutup antibeku ke kipas (kompor), tidak tahan, jadi pada musim panas panas masuk ke kabin. Antibeku juga menetes dari atas, kemungkinan besar mereka tidak memegang pengapit pada selang dengan baik.
  • Kebocoran minyak di saluran minyak pemuat depan (di pam di sambungan dan di sambungan saluran paip dengan silinder). Lif alat hidraulik tidak berfungsi dengan baik, kebocoran minyak dikesan di bawah tempat duduk. Selama 110 jam operasi traktor, 20 liter minyak juga dicurahkan. Sekiranya tidak ada minyak yang ditambahkan tepat pada waktunya, pengisi depan atau pengangkat hidraulik tidak diangkat, dan kemudi tidak berfungsi.
  • Koyakkan pegas di bawah tudung dan pecahkan kaca di sebelah kanan teksi.
  • Di pintu kiri, pegas berhenti telah terkoyak.
  • Suis yang menghubungkan bateri ke starter tidak berfungsi.
  Selain itu:
  Sekiranya anda mengambil model dengan teksi, ingatlah bahawa tidak ada pengelap di pintu belakang, iaitu anda perlu bekerja sama ada di tempat buta, atau membuka tingkap belakang teksi
  Pada musim sejuk, ia tidak akan bermula sama sekali

  11/29/2017 pada 07:11
  Tatyana
  1. Halo, Tatyana, tolong beritahu saya, adakah anda sendiri yang menyatakan kerosakan, kekurangan ini, atau ini adalah pesanan untuk surat (berbayar), sila berhenti langganan, ini adalah topik yang sangat penting bagi saya

   03/04/2018 pada 01:03
   Alexei
   1. Foto, teknologi. ciri, harga dan kredit serta jaminan 3 tahun - semuanya untuk pembelian Catmann 325X. Saya memutuskan untuk menghubungi penjual dan menyedari jaminan 3 tahun. Jaminan itu tetap ada pada masa berlakunya. perkhidmatan di Minsk. Keinginan untuk membeli hilang, dan ketika saya membaca ulasan ...

    08/13/2018 pada 03:08
    Anatoli
Beri maklum balas

Taman

Bunga

Pembinaan